Gå til hovedindhold
Bygning i grønne omgivelser

Evia — en ny måde at bo på i Danmark

PFA har med Evia lanceret en ny måde at bo på – i servicerede boliger for seniorer.

Din egen private bolig er udført i materialer af høj kvalitet, og du bor i et smukt og trygt område i attraktive omgivelser, omgivet af eksklusivt design og dansk arkitektur.

I en Evia bolig er vedligehold og renhold af fællesarealer inde og ude en del af pakken. Vi sørger for, at der altid er pænt og rart at være, så du slipper for bekymringer.  Der er en række aktiviteter, som du kan deltage i, hvis du har lyst. Og hvis du skulle få brug for det, kan vi også hjælpe med at organisere praktisk hjælp og personlig pleje.

Fællesfaciliteterne, servicetilbudene og aktiviteterne understøtter en sund og aktiv livsstil, og du kan deltage i fællesskabet, hvis du har lyst. Det bestemmer du selv

Vi bygger på mange års erfaring

Evia er ejet af PFA, der på vegne af 1,3 millioner danskere, investerer i en række spændende projekter, der også direkte kommer PFA-kunderne til gode.

Som kunde i PFA har du fortrinsret til en Evia-bolig. Og et eventuelt overskud hos Evia kommer PFA pensionskunder i hele Danmark til gode.

PFA investerer også i seniorboliger i udlandet og har derfor hentet inspiration fra arbejdet med seniorboliger i bl.a. England og Frankrig.

I begge lande, og ikke mindst i USA, New Zealand og Australien, har man en helt anden tradition for at udbyde attraktive boliger til seniorer, end vi har i Danmark – endnu.

Strand ved den græske ø, Evia

Hvad betyder Evia?

Navnet Evia stammer fra en paradisisk græsk ø, der ligger tæt på fastlandet, nord for Athen.

Evia er faktisk Grækenlands næststørste ø efter Kreta, men den er ikke nær så kendt. Øens gæster er i høj grad grækere, der til dagligt bor i Athen og har opdaget, at det er en smuk, sol- og bjergrig ø med flotte strande, varme kilder, arkæologiske udgravninger, historiske seværdigheder og ikke mindst skønne kulinariske traditioner. Ikke overraskende omtales Evia og de små omgivende øer ofte som det græske Bahamas.

Tanken er, at Evia Living, på samme måde som øen Evia, skal være et fredeligt paradis for de, der gerne vil nyde livet og samtidigt bo centralt.

Hold dig opdateret med vores nyhedsbrev

Følg med i konceptet, vores kommende boliger og beliggenheder