Gå til hovedindhold
Bygning i grønne omgivelser

Evia — en ny måde at bo på i Danmark

Evia lancerer en ny måde at bo på – eksklusivt og serviceret.

Du køber din egen private bolig udført i materialer af høj kvalitet, og du bor i et smukt og trygt område i attraktive omgivelser, omgivet af eksklusivt design og dansk arkitektur.

Når du køber en Evia bolig, er vedligehold en del af pakken. Vi sørger for, at der altid er pænt og rart at være, så du slipper for bekymringer. Og hvis du skulle få brug for det, kan vi også tilbyde praktisk hjælp og personlig pleje.

Pool og fitness, café og restaurant er en del af fællesfaciliteterne, og du kan deltage i fællesskabet, hvis du har lyst. Det bestemmer du selv.

Vi bygger på mange års erfaring

Evia er et dansk joint venture mellem danske PFA og britiske Audley Group.

PFA er Danmarks største pensionsselskab med 1,3 mio. medlemmer og har gennem mange år arbejdet målrettet med udvikling af tilbud til seniorer. Som kunde i PFA har du forkøbsret til en Evia bolig, når boligerne udbydes til salg første gang.   

Audley var de første til at introducere eksklusive servicerede seniorboliger i England for mere end 20 år siden og driver i dag 20 ‘luxury retirement villages’.

Evia er Audley Groups første samarbejde uden for England og bygger på deres mange års erfaring - naturligvis tilpasset dansk kultur, arkitektur, lovgivning og danske værdier.

Portræt af Mikala Kreiser

En stærk ledelse

Mikala Kreiser, der er administrende direktør for Evia, har en bred ledelseserfaring, bl.a. fra det kommunale ejendoms- og ældreområde, samt en personlig passion for det aktive liv.

Hun har skabt et dedikeret Evia team, der alle er drevet af samme mission - at skabe muligheden for at kunne leve livet, som man har lyst til – hele livet. 

Evias bestyrelse, der kan ses på nedenstående foto, ledes af bestyrelsesformand Michael Bruhn, der er direktør i PFA Ejendomme (i midten).

Herudover består bestyrelsen af Nick Sanderson, Chief Executive og stifter af Audley, Paul Morgan, Managing Director i Audley Group (hhv til højre og venstre for Michael Bruhn) samt Mikael Fogemann (yderst til venstre) og Jesper Brask Fischer (yderst til højre) fra PFA - begge med stor erfaring inden for hhv. ejendomsudvikling og seniortilbud.

Evia's board of directors
Strand ved den græske ø, Evia

Hvad betyder Evia?

Navnet Evia stammer fra en paradisisk græsk ø, der ligger tæt på fastlandet, nord for Athen.

Evia er faktisk Grækenlands næststørste ø efter Kreta, men den er ikke nær så kendt. Øens gæster er i høj grad grækere, der til dagligt bor i Athen og har opdaget, at det er en smuk, sol- og bjergrig ø med flotte strande, varme kilder, arkæologiske udgravninger, historiske seværdigheder og ikke mindst skønne kulinariske traditioner. Ikke overraskende omtales Evia og de små omgivende øer ofte som det græske Bahamas.

Tanken er, at Evia Living, på samme måde som øen Evia, skal være et fredeligt paradis for de, der gerne vil nyde livet og samtidigt bo centralt.

Hold dig opdateret med vores nyhedsbrev

Følg med i konceptet, vores kommende boliger og beliggenheder