Gå til hovedindhold

Velkommen til Evia Living

Vi er stolte af at kunne byde velkommen til vores nye website - her fortæller vi om vores koncept og ambitioner. Vi vil senere præsentere de steder, vi skal bygge, de konkrete boliger, der kommer til salg og de skønne faciliteter, som Evia Living står for.

Familiemiddag med fokus på bedstemor og barnebarn
Tid til at nyde livet

Evia lancerer en helt ny måde at bo på i Danmark - eksklusivt og serviceret - og vi har planer om at åbne op til 10 steder inden for de næste 10-15 år.

Websitet skal kunne understøtte os på hele rejsen fra præsentation af konceptet til salg af boliger og til driften af alle de aktiviteter, der kommer til at foregå hos Evia, når boligerne er taget i brug. Derfor har vi gjort os stor umage med udviklingen, i tæt samarbejde med det solide digitale bureau Charlie Tango, der især er dygtige til at kombinere vores strategi og mål med kreativitet og ikke mindst brugervenlighed.

Evia Living handler om at have frihed til at leve livet – hele livet. Det skal vores website også kunne leve op til. Det skal være rart at besøge og nemt at bruge, og vi arbejder derfor med en særlig høj tilgængeligsstandard, der skal sikre, at brugervenligheden er i top.

Mikala Kreiser, administrerende direktør for Evia

Udviklingen af vores logo, skrifttyper og farvepalette har det anerkendte designbureau Kontrapunkt stået for. Vores design udspringer af nordisk natur og lys, hvor disede og kridtede farver trækker referencer fra hav, landskaber, lys, sten og træ, og farvernes materialitet spiller smukt sammen med de udsøgte naturlige materialer, som vi skal arbejde med.

Den erfarne fotograf Martin Sølyst har taget vores første billeder. En opgave, der ikke er helt nem, da vi endnu ikke har bygget vores boliger. Men vi kan illustrere vores ambitioner, vores æstetik og den stemning, vi vil skabe sammen med de kommende ejere af boligerne.

Vi håber du har lyst til at læse mere om Evia Living - om den høje standard for vores boliger, og om vores servicepakke og de eksklusive faciliteter, der hører med til en Evia bolig.

Du kan også skrive dig op til vores nyhedsbrev, så du kan følge med i vores udvikling, de kommende grunde, vores boliger og faciliteter. Vi skriver ikke hele tiden, men så snart vi har noget nyt at fortælle og selvfølgelig, når vi kan offentliggøre, hvor vi kommer til at bygge.

Evia er et dansk joint venture, der er ejet af PFA og britiske Audley Group.

Tre personer strækker ud i et træningslokale

Andre nyheder

Flere nyheder