Gå til hovedindhold

Vejen frem - med en ny og forbedret model for Evia Living

Evia Living konceptet forbedres på en række områder, så vi hurtigere kan tilbyde Evia boliger flere steder i Danmark, og vi kan allerede nu fortælle om de første tre beliggenheder, der er under udvikling.

Vejen frem
Vejen frem for Evia - mod en ny og bedre model

I løbet af de sidste tre år har vi oplevet, at det har været særdeles udfordrende at finde attraktive grunde af tilstrækkelig stor størrelse til at gennemføre den fulde model i Evia Living konceptet. Derudover har den økonomiske krise påvirket boligmarkedet, og det kræver øget fokus på økonomisk stabilitet i udviklingen. Kobler man de to ting sammen med PFAs dedikerede ønske om hurtigere at kunne imødekomme det store behov for kvalitetstilbud til seniorer, kræver det en tilpasning af Evia Living konceptet og Evias ejerstruktur. 

PFA overtager nu det fulde ejerskab af Evia og bringer udviklingen af Evia og servicerede seniorboliger helt ind i kernen af PFA som et af PFAs særligt prioriterede fokusområder og et centralt kundetilbud.

Da størrelsen af de grunde, Evia skal bygge på, er med til at afgøre antallet af boliger og dermed hvor mange, der skal deles om udgiften til fælles faciliteter og service, tilfører vi nu fleksibilitet til Evias servicepakkekoncept.

Der vil altid være en kerne af service og faciliteter, der giver frihed til at nyde livet med god mad og drikke, fysisk aktivitet, velvære og socialt samvær – i det omfang man har lyst til. Men der vil være forskel på, hvilke fællesfaciliteter og hvor meget service, der kan tilbydes forskellige steder i landet. Det kommer an på markedspriser og på antallet af boliger, der skal deles om udgiften det enkelte sted.

For mange kommende Evia kunder har muligheden for at leje i stedet for at eje været et stort ønske. Det giver mulighed for at frigøre sin friværdi og bevare et fuldt økonomisk overblik. Den økonomiske krise har desuden kun gjort det vanskeligere at skifte bolig, når man kommer op i alderen. Derfor ændres Evias grundlæggende model fra ejer- til lejeboliger, hvor servicebidraget er en del af huslejen.

For stadig at kunne tilbyde mest mulig service som en del af Evia Living, vil serviceydelserne blive leveret af håndplukkede, professionelle samarbejdspartnere. Partnere, der sammen med Evia, vil skabe et trygt og sikkert sted med lækre omgivelser, faciliteter og god service. Samarbejdspartnerne udvælges nøje og skal alle leve op til Evias kvalitetskrav.

Ændringerne giver bedre muligheder for at kunne udvikle Evia boliger flere forskellige steder i Danmark, og du kan allerede nu læse om de første tre beliggenheder, der er under udvikling, her på websitet: Schæffergården i Gentofte, Åhusene i Horsens og Torvehaven i Slagelse. Vi forventer at kunne offentliggøre flere nye beliggenheder i 2023.

Andre nyheder

Flere nyheder