Gå til hovedindhold

Tak til PFA Seniorforum

Efter en spændende og meget travl søndag på PFA Seniorforum i Bella Centret gør vi status over dagen og det stof til eftertanke, som den gav os. Vi arbejder nu også på at tilpasse vores servicepakker, så vi vil kunne tilbyde Evia boliger på flere steder i Danmark, og vi kan imødekomme den store efterspørgsel.

Evias stand
Evias stand på PFA Seniorforum 2022

Fra start til slut var hallen summende af aktivitet fra over 3.000 gæster og udstillere, mens spændende foredrag og debatter tændte op under debatten om det gode seniorliv.

Den store sal var proppet til bristepunktet, da Poul Nyrup Rasmussen gik på, og sådan fortsatte dagen – med tankevækkende og morsomme indlæg og en sal, der lyttede og ofte grinede så højt, at det kunne høres ved siden af.

Talere på PFA Seniorforum 2022

På Evias stand havde vi fornøjelsen af at byde rigtig mange velkommen, og vi fik nogle spændende snakke om, hvordan man gerne vil bo, når man bliver ældre, og hvilken form for service der er mest værdiskabende, når man ønsker at flytte til en serviceret bolig. De ønsker og forestillinger er meget værdifulde for os at lytte til, når vi skal sammensætte det rette udvalg af services og udvikle de skønneste boliger og de mest eksklusive fællesfaciliteter, der hører til en Evia bolig.

Det er helt tydeligt, at efterspørgslen på Evia boliger er meget stor! Vi får løbende mange henvendelser og nye abonnenter på vores nyhedsbrev. Og interessen fik vi bekræftet gennem de mange besøg, vi fik under Seniorforum. Det er også helt tydeligt, at der gerne må være fart på vores arbejde, så vi hurtigst muligt kan tilbyde steder, der er klar til indflytning.

Samtidigt har vi i vores målrettede arbejde gennem de seneste to år oplevet, at det er særdeles udfordrende at finde grunde, der er store nok til at kunne bygge tilstrækkeligt med boliger til, at vi vil kunne tilbyde hele den fulde palette af services og faciliteter til en pris, der også er overkommelig. Der er ikke mange af den størrelse, og det tager lang tid at overtage de få grunde, der både er store nok og ligger så attraktivt, som vi ønsker.

Vi arbejder derfor på, hvordan vi også vil kunne bygge Evia boliger på mindre grunde. Det kræver, at vi nøje udvælger de mest værdifulde services, og at vi til en vis grad tilpasser fællesfaciliteterne. Men vi vil stadig kunne skabe fantastiske servicerede boliger - og det vil forhåbentligt også kunne gå lidt hurtigere for jer, der allerede har taget beslutningen om at flytte.

Vi kan også høre på nogle af de henvendelser, vi får, at flere gerne selv vil kunne vælge, om man vil eje eller leje sin Evia bolig. Det arbejder vi videre på at finde ud af, om vi kan finde en løsning på, og vi vender tilbage med mere om dette, så snart det er fuldt afklaret.

Vi arbejder i højt humør fortsat videre med at udvikle Schæffergården i Gentofte, og det bliver helt sikkert et helt unikt sted at bo, og nu arbejder vi så også på at finde mindre grunde til endnu flere Evia boliger på de skønneste steder i Danmark.

Tusind tak for jeres uvurderlige input – på Seniorforum og via andre kanaler!

Andre nyheder

Flere nyheder