Gå til hovedindhold

Koch er ikke en hvilken som helst kok

Michelin-kok og kogebogsforfatter Jesper Koch skal stå for Evias koncept for mad og drikke.

Den anerkendte kok og kogebogsforfatter Jesper Koch, der til dagligt står i spidsen for gastronomien på luksushotellet Alsik i Sønderborg, der netop har fået tildelt en Michelin-stjerne, skal stå for at sætte standarden for Evias caféer og restauranter. Jesper er også dommer i TV-programmet Masterchef, når han ikke rejser verden rundt som gastronomikonsulent for Six Senses Spa.

Jesper deler vores ideer og ambitioner for den mad, drikke og service, vi gerne vil tilbyde hos Evia. Han er erfaren og inspirerende kok og en meget travl mand, så han er kræsen med, hvad han arbejder med. Jeg er derfor stolt over at fortælle, at vi har indgået et samarbejde og glæder mig til at dele resultatet med de kommende ejere af Evia boliger.

Mikala Kreiser, administrerende direktør for Evia

Andre nyheder