Gå til hovedindhold

Gennemtænkt ned til mindste detalje

Den prisvindende arkitekt og indretningsdesigner, David Thulstrup, har fået til opgave at skabe linjerne for og indretning af vores mindste bolig. Vi har nemlig høje ambitioner for alle vores boliger uanset størrelse.

Indretningsdesign og arkitekt David Thulstrup står i sit studio
Indretningsdesign og arkitekt David Thulstrup

Det emmer af liv på David Thulstrups tegnestue, og det er der en helt særlig grund til. Han arbejder nemlig lige nu med at tegne linjerne for og skabe indretningen af den størrelse bolig, vi regner med bliver den mindste Evia bolig. Ideen bag dette er allerede nu at tackle de udfordringer, der naturligt kan opstå ved at skabe en bolig, der kan passe til alle tidspunkter af livet, uden at gå på kompromis med design og det samlede udtryk. Når vores mindste bolig fungerer optimalt, så kan ideerne og designprincipperne også danne grundlaget for vores større boliger. En Evia bolig skal, uanset størrelse, kunne udvikle sig med de behov, der måtte opstå, men fleksibiliteten skal være usynlig, og det skal først og fremmest være et smukt og rart sted at leve.

David er stolt over at være med til at skabe en ny måde at bo på i Danmark. Et sted, hvor man kan leve livet, hele livet og få en høj livskvalitet, uanset om man er i sit livs bedste form eller har brug for at sætte tempoet lidt ned. I hans øjne er en vigtig del af den eksklusivitet, som Evia tilbyder, den tid, der nu bruges på at forberede og gennemtænke løsninger, der vil skabe det allerbedste udgangspunkt for et skønt liv i de boliger og fællesfaciliteter, vi bygger og indretter.

David er særligt optaget af ideen om, at der uanset størrelsen af en bolig skal være en indre arkitektonisk rummelighed, der gør den til et rummeligt og dejligt hjem for en kommende ejer. Og så skal sammenhængen mellem ude og inde, mellem boligen, fællesfaciliteterne og området omkring være tydelig, så man føler sig både forkælet og hjemme - uanset hvor man befinder sig.

En Evia bolig skal naturligvis leve op til de forventninger, vores kommende ejere med rette kan have til høj kvalitet, et tidløst og eksklusivt udtryk som rammen for det personlige hjem med gennemtænkte rumløsninger og funktionelle valg, der understøtter det gode seniorliv. Jeg glæder mig til at kunne præsentere de løsninger, vi får skabt sammen med Studio David Thulstrup, herunder en unik køkkenløsning for Evia, der bliver skabt i samarbejde med Kustomhouse.

Mikala Kreiser, administrerende direktør, Evia

Om David Thulstrup:

Arkitekt og designer David Thulstrup har en imponerende række af store internationale projekter i sin portefølje - fra indretning og lyssætning i boliger, restauranter, butikker og hoteller til prisvindende design af møbler. Hans indretning af restaurant Noma i København, såvel som den række af priser han gennem tiden er blevet tildelt, er med til at sætte en særlig høj standard for dansk design og understreger det unikke i, at David kombinerer elegant udformning og fokus på brugsglæde med en stærk fornemmelse af tid og sted - en helt særlig form for stedsans.

Andre nyheder

Flere nyheder