Gå til hovedindhold

Danske Connie Bolt-Wilson bor på en historisk herregård i Hampshire

I England har vores medejer Audley stor erfaring med at restaurere smukke historiske bygninger og give dem nyt liv. Historiens vingesus kan virkelig mærkes, når man bevæger sig rundt i bygningerne og de smukke omgivelser ved f.eks. Cooper’s Hill i Surrey, St. Elphin’s Park i Derbyshire, Binswood Hall i Warwickshire og Stanbridge Earls i Hampshire.

Stanbridge Earls i Hampshire, England
Audley's Stanbridge Earls

På Stanbridge Earls bor danske Connie Bolt-Wilson. Hun mødte sin engelske mand, da hun var 22 år og har boet i England lige siden, hvor hun bl.a. har arbejdet som lærer og kogebogsforfatter. Hun købte sin bolig, før bygninger stod klar. Og det er hun glad for, for hun fik fingrene i en fantastisk lejlighed, der byder på sol hele dagen. Som hun selv siger, er det rart at vide, at den altid kan sælges hurtigt igen, hvis hun nogensinde bliver interesseret i det.

Det er der dog ikke meget, der tyder på, for hun nyder sin bolig, omgivelserne, faciliteterne og det generelle høje serviceniveau hver dag. Selvom hun kun har brug for ekstra personlig service i form af rengøring, er hun glad for at vide, at der altid er mulighed for hjælp, hvis det skulle blive nødvendigt. På Stanbridge Earls, som på alle Audley’s steder, er der udover et højt niveau af service, smukke fællesområder, pool, spa og fitness samt café og restaurant med mad af høj kvalitet hver dag.

Pejsestue, Stanbridge Earls i Hampshire

Stanbridge Earls er én af de mange historiske ejendomme, som Audley har overtaget, restaureret og omdannet. Hovedbygningen daterer tilbage til den saksiske kongelige slægt, og stedet har gennem tiden haft forskellige spændende funktioner – fra bolig for Florence Nightingale’s far og et refugium for amerikanske Air Force piloter under anden verdenskrig til en privat boarding school i 1950’erne.

I dag danner bygningerne og området rammerne for 155 boligejere.

Cooper's Hills i Surrey

Cooper’s Hill i Surrey bærer også på en fantastisk historie, der spænder fra at være hjem for Kong Henry VIII, Lord Windsor og Baron Cheylesmore til at høre til Indian Engineering College og Brunel University.

I dag danner den viktorianske gotiske bygning rammen for 128 boliger og eksklusive fællesfaciliteter for ejerne. Og der er i den grad en følelse af at være en del af noget større, når man bevæger sig rundt i de smukke bygninger, som er nænsomt restaurerede og altid står flot og vedligeholdt.

St. Elphin's Park i Derbyshire

Fornemmelsen af noget større kan man heller ikke undgå, når man besøger Audley’s St. Elphin’s Park i Derbyshire. Den tidligere viktorianske pigeskole danner i dag rammerne for 127 boligejere, der kan nyde de smukke bygninger og omgivelser til fulde.

Binswood Hall i Warwickshire

Binswood Hall i Warwickshire har også fungeret som skole i hele sin eksistens frem til Audley's overtagelse. Den var oprindeligt en skole for sønner af adelen og gejstlighed, og senere hen blev den styret af den franske nonneorden Religieuses du Sacré-Coeur de Jésus. I dag nyder 90 Audley ejere den umanérligt smukke og meget majestætisk udseende bygning og den omkringliggende park.

Audley har i mere end 20 år været én af de få udviklere i England, der med respekt for historien og opgavens omfang har overtaget historiske og i mange tilfælde fredede bygninger og omdannet dem til smukke boliger med skønne faciliteter. Mange af disse bygninger var i så dårlig stand, at de var i reel fare for nedrivning, men Audley har ikke været i tvivl om værdien i at restaurere og skabe nyt liv, og det kommer boligejerne til gode i dag.

Respekt for historien og værn om fortiden er også vigtige værdier for Evia. Vi skal udvikle boliger med samme kvalitetsstempel som Audley og samme indstilling til at skabe og holde noget smukt gennem tiden. Vores byggerier bliver helt sikkert mindre engelsk og meget mere nordisk i både byggestil og indretning, men når man bevæger sig rundt i Audley’s mange bygninger, kan man sagtens fornemme, hvordan de netop er indrettet som de perfekte rammer for kræsne engelske boligejere.

Vi har med kombinationen af PFAs sans for kvalitet og tunge erfaring med byggeri og Audley’s erfaring med historiske bygninger, drift og høj service en meget værdifuld ballast for at kunne skabe nogle helt fantastiske rammer for vores kommende boligejere.

Hvis du er interesseret i at se nærmere på Audley’s boliger, kan du se både fotos og film af Stanbridge Earls og alle de andre ’villages’ her:

https://www.audleyvillages.co.uk/our-villages/stanbridge-earls

Andre nyheder

Flere nyheder