Gå til hovedindhold
Opdækket bord i restaurant

Mad & drikke - gastronomi i topklasse til fornuftige priser

Hos Evia skal der være mulighed for tilfældige hyggestunder, en hurtig frokost eller en længere nydelse af et aftensmåltid. Derfor har vi både café og restaurant.

Du kan selvfølgelig også bestille take away og nyde maden i dit eget hjem - hvis du har lyst til det. Vi sørger for, at kvaliteten er høj.

Caféen og restauranten er også åbne for gæster udefra. Det er med til at skabe liv og sammenhæng mellem Evia og lokalområdet, men som ejer er du altid sikret et bord, og du får særligt fordelagtige priser.

Portræt af Jesper Koch i Masterchef-studiet

Samarbejde med Jesper Koch

Den anerkendte kok og kogebogsforfatter, Jesper Koch, hjælper os med udviklingen af Evias koncept for café og restaurant.

Han står i dag i spidsen for gastronomien på luksushotellet Alsik i Sønderborg, er dommer i TV-programmet Masterchef, og så rejser han verden rundt som konsulent for Six Senses Spa.

Jesper er en erfaren, inspirerende og dygtig kok og en sympatisk og jordnær person, som deler vores ideer og ambitioner for den mad, drikke og service, som vi gerne vil tilbyde hos Evia.

Hold dig opdateret med vores nyhedsbrev

Følg med i konceptet, vores kommende boliger og beliggenheder