Gå til hovedindhold
Madlavningsevent

Fællesskab - hvis du har lyst

Når du køber en Evia bolig, kan du fortsætte livet, som du ønsker det, med familie og venner – og du kan møde nye mennesker, hvis du vil.

Der er mange muligheder, men du bestemmer selv. Her er fællesskab en mulighed. Intet andet.

Et naboskab med muligheder

Du vil naturligt komme til at møde andre, der har valgt Evia af samme årsag som dig. Det skaber et relevant udgangspunkt for et godt naboskab. Du kan også deltage i de events og arrangementer, som løbende tilbydes eller i holdaktiviteter i Evia Club, hvis du har lyst.

Evia kommer til at ligge både centralt og tæt på naturen. I de fælles områder inde og ude vil der være muligheder for uformelt samvær, og der er plads til både afslapning og aktivitet. Vi skaber rammerne, så du og dine naboer kan gøre det, I har lyst til.

Foredrag i fælleslokale

Events og arrangementer

I loungen, biblioteket eller restauranten vil der løbende være events og arrangementer.

Det kan f.eks. være vinsmagning, madlavning, musikoplevelser, inspirerende foredrag, eller noget helt femte, der viser sig at være interesse for. Vores dedikerede medarbejdere står for alt det praktiske, så du blot kan deltage. Hvis du har lyst. 

Det kan også være, at du selv vil stå for arrangementer eller danne grupper med andre, der deler interesser. Det er der altid mulighed for og plads til.

Holdtræning i Evia Club

Mulighed for holdtræning

I Evia Club vil vores professionelle trænere løbende udbyde forskellige former for holdtræning – det kan være alt fra yoga, gymnastik og styrketræning til træning i vand. Der vil være træningsformer, der understøtter både styrke og kondition.

Det præcise udvalg bliver tilpasset til ønsker og behov, så der er noget for alle.

Mere om Evia Club

Hold dig opdateret med vores nyhedsbrev

Følg med i konceptet, vores kommende boliger og beliggenheder