Gå til hovedindhold
Træning i lokale

Evia Club - et sundt og aktivt liv

Evia Club er en eksklusiv trænings- og wellnessklub med pool, spa og træningsfaciliteter. Du kan træne selv, deltage på de daglige hold eller booke din egen personlige træner. Når du ejer en Evia bolig, er medlemsskabet af Evia Club inkluderet.

Evia Club er for alle uanset fysisk form. Det kan være, at du er i god form som du gerne vil bevare eller videreudvikle, og det kan være du ikke har været i gang længe eller har særlige fysiske udfordringer. Det er aldrig for sent at træne og der er tilbud til alle.

Når du flytter ind i din Evia bolig, får du en personlig gennemgang af tilbuddene, der tager udgangspunkt i dig og dine behov. Vi vil nemlig gerne have, at alle får glæde af Evia Club. Både til træning og afslapning.

Evia Club er til både træning og afslapning

Evia Club er skabt for boligejerne, men det vil være muligt for andre over 55 år at tegne medlemskab. Det binder Evia sammen med lokalområdet og giver dig som ejer mulighed for at træne sammen med venner og bekendte, der bor andre steder.

Mulighederne for behandlinger kan f.eks. være fysioterapeut, fodterapeut, massør, kosmetolog eller frisør. Det afhænger af ønsker og behov samt af de tilbud, der i forvejen findes i lokalområderne. Som ejer får du fordelagtige priser, men kunder udefra er også velkomne.

Hold dig opdateret med vores nyhedsbrev

Følg med i konceptet, vores kommende boliger og beliggenheder