Gå til hovedindhold

Fællesfaciliteter og grønne omgivelser

Hos Evia får du en bolig med en masse muligheder og fordele. Du bliver automatisk medlem af Evia Club, og du får adgang til en række eksklusive fællesområder – ude og inde.

I det lyse og indbydende velkomstområde kan både gæster og ejere altid henvende sig. Det er også her Evias 24-timers servicefunktion findes.

Området fungerer både som adgang for medlemmer af Evia Club eller gæster til caféen og restauranten og som sluse til de private områder, som kun ejerne af en Evia bolig har adgang til.

I velkomstområdet vil der også være mulighed for personlig service som f.eks. indlevering af rensetøj og udlevering af pakker.

Faciliteter

Kvinde svømmer

Swimmingpool

I Evia Club er der swimmingpool, som kan bruges til både træning og en almindelig afslappende svømmetur. Den er konstrueret, så 6 baner svarer til 100 meter - hvis man har lyst til at tælle.

Restaurant med opdækkede borde

Restaurant & café

Der vil være café og restaurant med mulighed for køb af mad og drikke og mulighed for take away, når man har lyst til det.

Tre strækker ud i træningslokale

Fitness

I træningslokalet bliver der plads og udstyr til både individuel træning og træning på hold. Der vil være daglige hold, som løbende tilpasses ønsker og behov.

Lækre spa-produkter

Behandlinger

Evia Club er ikke kun til træning, men også afslapning og velvære. Der vil f.eks. være mulighed for at booke tid til massage og skønhedsbehandlinger.

Bygning i grønne omgivelser

Grønne omgivelser

Uden for vinduerne kan man følge årstidernes skifte i smukke gård- og haveanlæg, designet af dygtige havearkitekter. Æstetikken fra bygningerne vil gå igen i de valgte sten, fliser, træer og buske.

Evia faciliteter sauna og spa

Spa og sauna

I forbindelse med poolen er der både spa, sauna og et hyggeligt område med liggestole, hvor man kan slappe af efter træning eller blot nyde udsigten til det fine gårdmiljø.

Opdækket bord

Festlokale

I forbindelse med restauranten vil der være et selskabslokale med selvstændigt køkken, som du som ejer har adgang til at leje. Her kan man lave mad sammen eller få maden leveret fra restauranten.

Hobby, maling og pensler

Hobbyrum

Der vil være forskellige hobbyrum, som kan benyttes alt efter interesse. De vil kunne bruges til alt fra maler- til cykelværksted, og keramik til vinsmagning. Det kommer an på ønsker og interesser.

Foredrag i fælleslokale

Fælleslokaler

Der vil også være en række fælleslokaler, som f.eks. lounge og bibliotek, som kan benyttes til dagligt og i forbindelse med events eller arrangementer, som man kan deltage i. Hvis man har lyst.

Seng i gæsteværelse

Gæsteværelser

Hvis man har overnattende gæster, vil der være mulighed for at leje særlige værelser til sine gæster. På den måde er det både rart og nemt at være sammen med familie og venner.

24 timers servicefunktion

24 timers servicefunktion

En central del af Evia er service og tryghed. Derfor har vi en 24 timers servicefunktion. Så er der altid hjælp i nærheden.

Hold dig opdateret med vores nyhedsbrev

Følg med i konceptet, vores kommende boliger og beliggenheder