Gå til hovedindhold
trækrone

Beliggenheden skal være i top

Vi arbejder på højtryk på at finde de helt rigtige placeringer, og vi er frygtelig kræsne. At finde og udvælge den rette placering og de rigtige byggegrunde er en spændende men også kompliceret affære. 

Vi bygger i København, Nordsjælland og Århus, så du kan bo i et smukt og trygt område med attraktive omgivelser – tæt på både natur og kultur.

Hyggeligt lokalområde

Et hyggeligt lokalområde

Vi leder både efter velbeliggende grunde, smukke grunde og gerne grunde med historiske bygninger med sjæl, som vi kan værne om og videreudvikle, så de kan skabe rammerne for Evia.

Vi vil gerne give vores ejere mulighed for at nyde et lokalområdes fine tilbud samt byde liv og stemning velkommen i vores café og restaurant og i Evia Club til glæde for både vores ejere og lokalområdet. 

Det skal være i orden

Vi arbejder i øjeblikket på flere forskellige placeringer og ville gerne kunne åbne inden for kort tid, for vi er ambitiøse og har planer om at åbne op til 10 steder inden for de næste 10-15 år.

Men vi er nødt til at have god tid, for en købsproces tager tid, og grundlaget skal være i orden.

Det kan bl.a. betyde, at der skal udarbejdes nye lokalplaner i samarbejde med de kommuner, vi skal bygge i. En proces, der kan tage mere end et år. 

På nuværende tidspunkt forventer vi at kunne lancere de første steder i løbet af foråret 2022 og være klar til indflytning i 2024.

Hold dig opdateret med vores nyhedsbrev

Følg med i konceptet, vores kommende boliger og beliggenheder