Gå til hovedindhold

Design og bæredygtighed er i fokus

I samarbejde med Henning Larsens tegnestue, Søren Jensen rådgivende ingeniører og indretningsarkitekter fra David Thulstrup har vi udviklet et byggeprogram, der er styrende for vores byggeri og sikrer, at vi udnytter potentialet i den specifikke beliggenhed.

Vi vil skabe de bedste betingelser for boligernes udsigts- og lysforhold, minimere evt. gener fra vind, støj og indblik og skabe gode udendørs opholdsrum med læ og sol.

Vores design udspringer af nordisk natur og lys, hvor disede og kridtede farver trækker referencer fra hav, landskaber, lys, sten og træ. Farvernes materialitet spiller smukt sammen med naturlige materialer.

Målet er at skabe et tidsløst, klassisk og eksklusivt udtryk, som i samspil med de særlige forhold og kendetegn ved et område sikrer, at vores byggeri er i tråd med omgivelserne og områdets historie.

Henning Larsens tegning

Tegningen ovenfor er udarbejdet af Henning Larsens tegnestue, og illustrerer vores tanker om en gennemtænkt sammenhæng mellem private boliger og fællesarealer. Både fællesområder, der kun er for ejerne og områder, der kan besøges af gæster til restaurant og café og af Evia Club medlemmer. 

Bæredygtighed, indeklima og udnyttelse af de teknologiske muligheder, der løbende kommer på markedet, er vigtigt for os. Det gælder både i vores opførelse af byggeriet og den fremtidige drift, så både din bolig og de fælles områder skaber de bedste rammer for dit liv.

Portræt af David Thulstrup i hans tegnestue

Indretningsdesign af høj kvalitet

For at sikre de bedste muligheder for indretning af boligerne og sammenhæng i boligerne såvel som i de overordnede linjer i fællesområderne, samarbejder vi med den prisvindende arkitekt og designer David Thulstrup.

David Thulstrup er kendt for at kombinere elegant design og ordentligt håndværk med funktionalitet og fokus på stedsans - den rette fornemmelse af hvor man er. Han sætter barren højt og vil skabe boliger, der ikke alene bæres af gennemtænkte detaljer og emmer af kærlighed og intention i valget af materialer og strukturer, men også er boliger, der kan fungere på alle tidspunkter af livet uden at gå på kompromis med design og det samlede udtryk.

David er en fantastisk dygtig og inspirerende arkitekt og en utrolig sympatisk person, der er stolt over at være med til at udvikle en ny måde at bo på i Danmark til glæde for en masse mennesker.

Fliser i forskellige farver

Mulighed for personligt præg

Når vores boliger udbydes til salg, kan det betale sig at være tidligt ude. Ikke kun fordi de vil være eftertragtede, men også fordi vi ønsker at give vores ejere så stor indflydelse på valg af indretning og materialer som muligt.

Er man tidligt ude, vil man få mulighed for at vælge mellem flere forskellige gulvbelægninger, køkken- og badeværelsesdesign.

Når man ikke at vælge i tide, kan vi dog garantere, at boligerne både vil være i høj kvalitet og klassisk design, og at vi har gjort os umage for at sikre, at der vil være en rød tråd mellem funktionalitet og æstetik.

Fremtidssikrede boliger

Både boligerne og fællesarealerne udformes så de lever op til PFAs seniorboligstandard, som er udviklet i samarbejde med Statens Byggeforskningsinstitut. Standarden er med til at skabe boliger, der understøtter et frit og uafhængigt liv, hele livet.

Evias boliger er fremtidssikrede. Det betyder, at de kan udvikle sig med de behov, der måtte opstå, så de kan skabe rammerne for høj livskvalitet uanset, hvad tiden må byde på af udfordringer. Skulle man få brug for praktisk hjælp og personlig pleje, er Evia Care klar til at hjælpe.

Læs PFAs seniorboligstandard
Grene på en trækrone

Vi tager bæredygtighed alvorligt

Vores byggeri skal certificeres til DGNB Guld og DGNB Hjerte, vores drift skal have Svanemærket og relevant teknologi skal implementeres for at understøtte rammerne for et godt liv mange år fremover.

DGNB certificering handler ikke kun om bæredygtige byggematerialer, men også om social og økonomisk bæredygtighed. Det betyder, at byggeriet skal være gennemtænkt, så det er rart at færdes og leve i, og alle kan leve et trygt og sikkert liv i samspil med omgivelserne.

Det betyder også, at vi investerer lidt mere til en start for at få mere langtidsholdbare løsninger med en bedre totaløkonomi.

Vores drift bliver også bæredygtig

Hos Evia ønsker vi at medvirke aktivt til en global reduktion af drivhusgasser. Dette vil vi f.eks. realisere igennem en effektivisering af energiforbruget i bygninger og begrænset anvendelse af belastende materialer.

Vi vil også gøre alt, hvad vi kan, for at skabe en bæredygtig drift med minimal madspild og samtidig opretholde et sundt og velfungerende indeklima for både ejere, gæster og medarbejdere i vores bygninger.

Hold dig opdateret med vores nyhedsbrev

Følg med i konceptet, vores kommende boliger og beliggenheder