Gå til hovedindhold
Bygning med altaner gennem grøn gren

En bolig fuld af muligheder

Vi bygger eksklusive boliger i forskellige størrelser, så du kan vælge den størrelse, der passer bedst til dit behov. Fælles for dem er, at hver eneste kvadratmeter er gennemtænkt og optimalt udnyttet. Derfor får du mulighed for at vælge at bo lidt mindre og stadig have rum og plads nok til det liv, du ønsker at leve.  

En Evia bolig er meget mere end din private bolig. Der er mange muligheder lige udenfor døren. Som ejer har du adgang til en lang række faciliteter som gæsteværelser, selskabslokaler, lounge, hobbyrum, træningsfaciliteter og pool. Og du kan deltage i events og arrangementer, hvis du har lyst.

Mere om faciliteter

Den bolig, der passer dig

Præcis hvilke størrelser og hvor mange boliger, vi bygger hvert sted, afhænger af grunden og omgivelserne. Vi bygger mellem 150 og 250 boliger hvert sted i forskellige størrelser fra 65m2 til 150 m2 med 2, 3 eller 4 værelser.

Alle boligerne vil have privat altan og/eller terrasse, og der vil være opbevaringsmulighed i kælder- eller loftsrum. De største lejligheder vil også have gæstetoilet og bryggers i lejligheden.

Med en Evia-bolig hører en lang række fordele

Design og bæredygtighed

Fundamentet for Evias boliger er kvalitet, design og bæredygtighed. Vi arbejder derfor med nogle af Danmarks dygtigste arkitekter, ingeniører og indretningsarkitekter. Vores byggerier bliver certificerede efter den anerkendte internationale standard DGNB Guld og DGNB Hjerte, som har særligt fokus på indeklima, og vores drift skal have Svanemærket. Med en Evia bolig får du det bedste indeklima, mens du passer på miljøet og nyder godt af smukt og gennemtænkt design.
Bæredygtighed
  • Messing armatur ved bad
  • Fliser i forskellige farver
  • Fliser i forskellige sten
  • Kant af vask med marmor
  • Fliser i klare farver
1 / 5
Motorsav klipper hæk

Vi tager os af det kedelige og krævende

Når du bor i en Evia bolig, står vi for kedelig praktik og krævende vedligehold, så du kan bruge tiden på det, du har lyst til.

Vores medarbejdere sørger for, at de grønne omgivelser altid står smukt, og at alle fællesarealer, ude som inde, er rene og pæne. 

Vi sørger også for vedligehold, reparation, servicering, løbende opgradering og forsikring, så du får en sikker og forudsigelig økonomi uden ubehagelige overraskelser og pludselige udgifter.

Mere om Evias service
Udlevering af pakke

Din tryghed og sikkerhed er vores fokus

Med en Evia bolig, får du også en høj grad af tryghed og sikkerhed. Vi har nemlig en 24-timers dedikeret servicefunktion, så der altid er hjælp i nærheden.

Du kan også trygt tage på udflugt eller ferie. Vi tager gerne imod pakker eller håndværkere, og vi tilbyder plante- og kæledyrspasning, check af bolig og retur-service, så det er rart at komme hjem igen.

Får du brug for praktisk hjælp og personlig pleje, er Evia Care klar til at hjælpe.

Mere om Evia Care

Hold dig opdateret med vores nyhedsbrev

Følg med i konceptet, vores kommende boliger og beliggenheder