Gå til hovedindhold
Jagtslottet

Schæffergården i Jægersborg, Gentofte

I hjertet af Jægersborg i Gentofte Kommune ligger Schæffergården – en historisk ejendom med et fredet jagtslot fra 1755, en stor sø med en fin badebro og en naturskøn park med smukke gamle træer.

Området omkring Schæffergården er både smukt og fantastisk fredfyldt. Her bor man både tæt på Dyrehaven, Bernstorffparken og Hundesømosen og i kort afstand til byliv i Charlottenlund, Ordrup, Gentofte og Lyngby.

Fredeligt men tæt på det hele

Schæffergården ligger i en stille og rolig del af Gentofte omringet af den skønneste natur og smukke parker. Alligevel er der ikke langt til liv og aktiviteter, og København er kun ca. 15 min væk i tog eller bil. Både Gentofte, Charlottenlund, Ordrup og Lyngby byder på hyggeligt byliv med fine butikker, gode indkøbsmuligheder, mad- og kulturoplevelser samt alle de sundhedstilbud, du har brug for.

Fuld af muligheder

Dyrehaven

Jægersborg Dyrehave og Ermelunden

Med sin vidtstrakte natur, rige dyreliv og det smukke Eremitageslot har Jægersborg Dyrehave masser af plads til afslappende gåture eller fredfyldte cykelture. Ermelunden er med sine mange små skovstier i et kuperet terræn og en meget afvekslende løvskov også et dejligt sted at gå tur.

Bernstorffs slot

Bernstorff Slotshave og Hundesømosen

Bernstorff Slotshave er med sine græsklædte sletter omgivet af skov og hyggelige rosenhave med tehus et populært sted at gå tur med hunden. Hundesømosen ligger også tæt på og er et frodigt område med åbne engstrøg, birkelunde, naturskov og ride- og gangsti.

Bellevue strand

Sandstrande, havbad og vandsport

Skulle man få lyst til en strand- eller svømmetur, er der smukke sandstrande ved Taarbæk, Bellevue, Charlottenlund og Hellerup. Ved Skovshoved Havbad og Charlottenlund Søbad er der mulighed for sol-, sommer- og vinterbadning. Der er også rig mulighed for at dyrke vandsport, som f.eks. stand-up paddle, kajakroning eller windsurfing.

Skovshoved havn

Strandvejen, Øresund og alle havnene

Den ikoniske kyststrækning langs Strandvejen byder bl.a. på Skovshoved Havn, der er den havn, der ligger tættest på Schæffergården. Havnen har med sine fine sejl-, ro- og yachtklubber, hyggelige isboder og flere spisesteder meget at byde på. Hellerup Lystbådehavn og Tuborg Havn ligger også inden for kort afstand.

Jægersborg Allé

Lokalt byliv og mulighed for shopping

Schæffergården ligger mellem Charlottenlund, Ordrup, Gentofte og Lyngby, hvor der er et hyggeligt byliv med mange fine butikker på f.eks. Gentoftegade, Jægersborg Allé, Ordrupvej og Lyngby Hovedgade.

Restauranter i Hellerup

Mange gode restauranter

Vil man gerne ud at spise, er der mange gode muligheder i lokalmiljøet, og København ligger i kort afstand med både bil, bus eller S-tog. Der er naturligvis også muligheden for at spise alene eller med familie og venner på Evias restaurant, der altid byder på udsøgt gastronomi og godt selskab.

Ordrupgaard

Kunst og kulturoplevelser

Får man lyst til en tur på kunstudstilling eller på biblioteket, er der flere helt lokale muligheder - fra Gentofte Hovedbibliotek eller en af filialerne, Ordrupgaard, Øregaard Museum til den Svenske Villa i Bernstorffsparken. Er det mere teater eller biograffilm, der frister, findes både Bellevue Teatret, Gentofte Kino, MovieHouse og Kinopalæet i nærområdet.

Dyrehavsbakken

Dyrehavsbakken og særlige udflugter

Uanset om man lyst til at tage børnebørnene med en tur på Dyrehavsbakken eller i cirkus, besøge lokale loppe- eller julemarkeder, følge hestevæddeløb på Trav- eller Galopbanen eller se på den traditionsrige Hubertusjagt, er der mange gode muligheder i lokalområdet.

Mand spiller tennis

Alle former for fritidsinteresser

Udover træning i Evia Club findes der mange muligheder for at dyrke sin fritidsinteresse i nærområdet - tennis, golf, cykling eller noget helt andet. Der er lokale tennisklubber med både indendørs- og udendørsbaner, så man kan spille året rundt, Københavns Golfklub på Eremitagesletten og Golf i Lunden på Charlottenlund Travbane, hvis man har brug for lidt ekstra øvelse.

Grønt udstillet

Dagligvareindkøb eller levering til døren

Den tætteste indkøbsmulighed ligger for enden af Jægersborg Allé, og i de fire lokale bymiljøer findes næsten alle de indkøbsmuligheder, man kan forestille sig. Hvis man hellere vil have dagligvarer leveret til døren, står vores 24-timers servicefunktion altid klar til at hjælpe med at arrangere dette.

Apotek på Ordrupvej

Sundhedstilbud indenfor rækkevidde

I nærområdet findes der adskillige dygtige læger, tandlæger og naturligvis også dyrlæger, og Gentofte Hospital ligger inden for kort afstand. Her er også dygtige optikere og høreklinikker og adskillige servicemindede og velassorterede apoteker, og så er der naturligvis altid hjælp at hente i Evia Care, hvis man har behov for det.

Jægersborg kirke

Jægersborg Kirke og Jægersborgkoret

Jægersborg Kirke ligger meget tæt på Schæffergården og er en aktiv kirke med en masse tilbud til alle aldersgrupper. Her er der alt fra højmesse søndag formiddag til foredrag, strikkeklub, eftermiddagssammenkomster og musikalske oplevelser for alle aldre med babysalmesang, børnekor og Jægersborgkoret, der er et professionelt ledet voksenkor.

Der er gode muligheder for at skabe et helt unikt sted at bo

Du kan flytte ind i 2027

Planen for ejendommen og området omkring skal udvikles i samarbejde med Gentofte Kommune og fredningsmyndighederne, så der kan værnes om både skønhed og historie.

Så snart planerne er faldet på plads, kan vi dele information om de specifikke boliger og den tilhørende økonomi. Derved får man mulighed for at sætte sig grundigt ind i tingene, mens byggearbejdet er i gang, og i god tid før udlejningen åbner.

PFA-kunder har fortrinsret til Evia boliger. Det betyder, at PFA-kunder får mulighed for at vælge boliger nogle uger, før det åbner for alle.

Byggeriet forventes at tage ca. to år, og indflytning vil sandsynligvis kunne finde sted i løbet af 2027.

Du kan følge med i udviklingen af Schæffergården - fra skitse til virkelighed - her på websitet og via vores nyhedsbrev, som du er velkommen til at tilmelde dig.

Tilmeld nyhedsbrev og interesseliste

Følg med i udviklingen af konceptet, Schæffergården og andre beliggenheder