Gå til hovedindhold

Her finder du Evia

Du kan bo i Evia boliger forskellige steder i Danmark, og der er flere boliger på vej, så du kan bo i et trygt område med attraktive omgivelser – tæt på både natur og kultur.

Med en Evia bolig kan du leve livet, som du ønsker det, med familie og venner – og du kan møde nye mennesker, hvis du vil. Der er mange muligheder lige udenfor døren. Du har adgang til en række skønne faciliteter, hvor der er rig mulighed for både afslapning og for at leve et sundt og aktivt liv. Køb af velsmagende mad og drikke er en mulighed, og du kan deltage i events og arrangementer, hvis du har lyst. Det bestemmer du selv.

Nedenfor kan du se alle de nuværende beliggenheder. Der er flere på vej, så følg med her på websitet eller via vores nyhedsbrev.

Evia i Danmark

Hyggeligt lokalområde

Hyggeligt lokalområde

Når man bor i en Evia bolig, skal der både være mulighed for at nyde et lokalområdes fine tilbud og byde liv og stemning indenfor. Det giver mulighed for at være en aktiv del af lokalområdet – i det omfang man har lyst.

Her på websitet og i vores nyhedsbrev vil vi løbende fortælle om vores kommende placeringer, og du kan allerede nu læse om de første beliggenheder, som er Schæffergården i Gentofte, Åhusene i Horsens og Torvehaven i Slagelse.

Flere steder er på vej

Vi arbejder på flere spændende beliggenheder og vil gerne kunne melde hurtigt ud, for vi er ambitiøse og har planer om at åbne op til 10 steder inden for de næste 10 år i hele Danmark.

Vi forventer at kunne offentliggøre flere nye beliggenheder i 2023, og det vil være forskelligt, hvor lang tid der går, før det er muligt at flytte ind. Ofte skal plangrundlaget tilpasses i samarbejde med den lokale kommune, og der skal være tid til den gode byggeproces, der sikrer det kvalitetsbyggeri, som Evia står for. 

Når en beliggenhed er offentliggjort, er det muligt at skrive sig på en interesseliste. Så er man sikker på at få information og opdateringer om byggeriet og processen for udlejning som de første.

Inden udlejningen påbegyndes i nye byggerier, bliver boligerne præsenteret her på websitet, og der bliver mulighed for at deltage i præsentationsmøder.

Når der åbnes for udlejning, gælder det om at være hurtig for at sikre sig de mest attraktive boliger. Som kunde i PFA har du fortrinsret til boligerne.

Hold dig opdateret med vores nyhedsbrev

Følg med i konceptet, vores kommende boliger og beliggenheder