Gå til hovedindhold
Schæffergården Jagtslottet

Beliggenheden skal være i top

Vi arbejder på højtryk på at finde de helt rigtige grunde, og det er både en spændende og kompliceret affære, for vi er frygteligt kræsne.

Vi leder i Københavnsområdet, Nordsjælland og Århus, så du kan bo i et smukt og trygt område med attraktive omgivelser – tæt på både natur og kultur.

Her på websitet og i vores nyhedsbrev vil vi løbende fortælle om vores kommende placeringer, og du kan allerede nu læse om vores første beliggenhed, som bliver på Schæffergården i Gentofte.

Hyggeligt lokalområde

Et hyggeligt lokalområde

Vi leder både efter velbeliggende grunde, smukke grunde og gerne grunde med historiske bygninger med sjæl, som vi kan værne om og videreudvikle, så de kan skabe rammerne for Evia.

Samtidig vil vi gerne give vores ejere mulighed for at nyde et lokalområdes fine tilbud, og vi vil også gerne byde liv og stemning indenfor i vores café og restaurant og i Evia Club - til glæde for både vores ejere og lokalområdet. 

Fløj tegnet af Wohlert

Schæffergården i Gentofte

Schæffergården bliver det første sted i Danmark, hvor vi kan tilbyde eksklusive servicerede boliger for seniorer. Det er en historisk ejendom i Gentofte, nærmere bestemt Jægersborg, med et fredet jagtslot fra 1735, den stilfulde Wohlertfløj, Villa Hélène, en stor sø og en naturskøn park med smukke gamle træer.

Området er både smukt og fredeligt og tæt på både Dyrehaven, Hundesømosen og de fine lokalområder i Charlottenlund, Ordrup, Gentofte og Lyngby.

Planen for ejendommen og området omkring skal udvikles i samarbejde med Gentofte Kommune og fredningsmyndighederne, så vi kan værne om både skønhed og historie, og sikre, at stedet vil kunne rumme boliger og de fællesfaciliteter, som hører med til en Evia bolig. Byggeriet forventes at starte i 2024, hvor boligerne også vil blive sat til salg med forventet indflytning i 2026. Du kan følge med her på sitet eller via vores nyhedsbrev.

Mere om Schæffergården

Det skal være i orden

Vi arbejder på flere spændende beliggenheder og ville gerne kunne melde hurtigt ud, for vi er ambitiøse og har planer om at åbne op til 10 steder inden for de næste 10-15 år.

Men vi er nødt til at have god tid, for det er en tidskrævende opgave at finde den helt rigtige beliggenhed, en købsproces tager tid, og grundlaget skal være i orden.

Ofte skal der udarbejdes nye lokalplaner i samarbejde med de kommuner, vi skal bygge i. Der skal også være ordentlig tid til at involvere naboer og andre interesserede. Det er en proces, der kan tage mere end et år, før byggeriet kan sættes i gang.

Vi forventer at kunne offentliggøre flere placeringer i 2022 og være klar til indflytning i 2026.

Hold dig opdateret med vores nyhedsbrev

Følg med i konceptet, vores kommende boliger og beliggenheder